DaredevilPogledaj trailer!
Ocena uporabnika
Odlično!
8,8
Daredevil

Naslov:

Daredevil

Leto:

2015

Zvrst:

drama, kriminalka, akcija, znanstveno-fantastični, srhljivka

Trajanje:

54 min

Autor:

Drew Goddard


Glavne vloge:


Elden Henson
  >  Foggy Nelson
Charlie Cox
  >  Matt Murdock
Deborah Ann Woll
  >  Karen Page
Charlie Cox
  >  Daredevil
Vincent D'Onofrio
  >  Wilson Fisk
Royce Johnson
  >  Sgt. Brett Mahoney
Jon Bernthal
  >  Frank Castle
Elodie Yung
  >  Elektra Natchios
Geoffrey Cantor
  >  Mitchell Ellison
Vondie Curtis-Hall
  >  Ben Urich
Bob Gunton
  >  Leland Owlsley
Peter Shinkoda
  >  Nobu
Susan Varon
  >  Josie
Ayelet Zurer
  >  Vanessa Marianna
Toby Leonard Moore
  >  James Wesley

Povzetek:


Naslovni lik serije je slijepi odvjetnik Matt Murdock, kasnije poznatiji i kao osvetnik Daredevil, borac protiv kriminala. Izgubio je vid kao dječak u nesreći s “radioaktivnim” materijalima, no kao sreća u nesreći donijela mu je dar iznimno pojačanih ostalih osjetila. Kao malog slijepca koji je nedavno izgubio i oca, nakratko ga prihvaća i obučava Stick, pripadnik drevne sekte ratnika protiv zla. Malo ih zna za njegove izvannastavne noćne aktivnosti , jer po danu je on obični slijepi odvjetnik u odvjetničkom uredu koji vodi zajedno sa školskim kolegom Franklinom “Foggyjem” Nelsonom, a uskoro im se pridružuje i tajnica Karen Page. Radnja se odvija u Hell’s Kitchenu, kriminalnom carstvu samozatajnog i nedostižnog genija zla Wilsona Fiska koji postaje glavna meta Murdockove potrage. No, Fisk se okružio moćnim kriminalnim suradnicima, a na njegovoj platnoj listi su svi, policija, političari, kriminalci, drogeraši.

Obdelal/la:

cersei
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (35)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 14.11.2018. 05:41
  ja bih ovo mogao gledati dok sam živ......cersei je stvarno u pravu, u sezoni 3 ga svi " lome " ( nešto slično kao njegovog oca u ringu, u namještenim borbama + poveznica - provjereni recept iz Rockya )........likovi nam očito " uđu pod kožu "
 • cersei
  Administrator
  11.11.2018. 19:19
  Dardevil.. moj omiljen junak, morala pauzirat 3 nastavka prije kraja, boli me...svake sezone pokupi batine ali nikad koliko u ovoj... točno mene boli koliko ga mlateIma li kraja ovoj patnji..ništ idem popit par analgina i pretrpjet ovu bol do kraja [naloži celi komentar]
 • 06.11.2018. 15:48
  Ocena 8/10